Verbouw en renovatie Stationspostgebouw

Den Haag

Projectinformatie

Bouwcombinatie SPG, bestaande uit BESIX en J.P. van Eesteren, realiseert in opdracht van Life makes Sens, het project Stationspostgebouw (SPG).

Het betreft het verbouwen en renoveren van het in 1949 gebouwde PTT Postkantoor in Den Haag. Dit Rijksmonument heeft na de verbouwing een BVO van ca. 30.000 m2. Onder meer worden er tussenverdiepingen geplaatst, wordt er een atrium met vides gemaakt en wordt de gevel gerenoveerd en gedeeltelijk vervangen. Het pand krijgt na de verbouwing weer deels de oorspronkelijke bestemming als hoofdkantoor voor PostNL terug. Daarnaast wordt een deel van het kantoor ingericht als co-working space van Fosbury & Sons.

Het pand is gelegen op de hoek Waldorpstraat met Rijswijkseweg, nabij NS-station Den Haag Hollands Spoor. Project Stationspostgebouw vormt het begin van de complete transformatie van het gebied rondom Den Haag HS naar een aantrekkelijk woon- en werkgebied: Hollands Spoor Kwartier.

Bewuste Bouwer

We realiseren ons dat wij te gast zijn in uw omgeving en proberen eventuele overlast zo veel mogelijk te voorkomen en tot een minimum te beperken. Ongemerkt bouwwerkzaamheden uitvoeren is helaas onmogelijk. We zijn als bouwbedrijf aangesloten bij Stichting Bewuste Bouwers en werken volgens de gedragsregels, waarin hinderbeperking voor de omgeving voorop staat.

Zo kunt u ons bereiken

Valt u iets op of heeft u vragen? Mail ons dan via spg@jpvaneesteren.nl. Uw bericht wordt binnen 24 uur in behandeling genomen. Of spreek onze hoofduitvoerder René de Jonge aan, hij is dagelijks te vinden op de bouwplaats.Bij calamiteiten zijn wij dag en nacht telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 0900 - 824 34 73 (TBI Direct).

 

Bekijk ook

Uw contactpersoon

René de Jonge